Messi: "Het leek wel alsof we thuis speelden"

12 augustus 2015, 09:29

De wedstrijd om de Europese Supercup tussen FC Barcelona en Sevilla werd dinsdag in de Georgische hoofdstad Tbilisi gespeeld. Maar daar merkte Lionel Messi weinig van. "Met alle support voor ons leek het wel alsof we een thuisduel speelden", zei de Argentijn na afloop op de UEFA-website.

Messi was met twee rake vrije trappen in de beginfase belangrijk voor FC Barcelona. "Ik ben gelukkig met mijn twee goals en dat we hebben gewonnen", vervolgde hij. "Het belangrijkste is dat je prijzen pakt, zoveel mogelijk. Winnen was belangrijk, aangezien de Supercup gelijk een indicatie is voor de vorm van de start van het seizoen. En dus zijn we tevreden, alle prijzen zijn geweldig."

Barcelona stond tegen Sevilla na 52 minuten met 4-1 voor, maar de Europa League-houder knokte zich terug tot 4-4. In de verlenging maakten de Catalanen via Pedro alsnog het verschil. "Ik ben verheugd dat Pedro degene was die de winnende goal maakte", aldus Messi. "Persoonlijk weet ik niet wat hij gaat beslissen over zijn toekomst, maar wij staan allemaal achter hem. Wij willen het beste voor hem, gezien hetgeen hij heeft gedaan voor de club. Hij verdient het beste."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen