Schaken: "Ik had nog mee gekund bij Feyenoord"

12 augustus 2015, 09:59

Ruben Schaken denkt dat Feyenoord hem 'misschien wel te vroeg heeft laten gaan'. De vleugelaanvaller maakte dinsdag in het duel van ADO Den Haag met PSV (2-2) een uitstekende indruk; hij bleek op de rechterflank een ware plaag voor Joshua Brenet.

"Ik had nog mee gekund bij Feyenoord. Dat weet ik honderd procent zeker", aldus Schaken tegen NUsport. "Misschien hebben ze me dus te vroeg laten gaan. Maar er is geen rancune richting Feyenoord. Voor de toenmalige trainer Fred Rutten heb ik respect, ondanks dat hij ervoor koos me niet op te stellen."

Schaken vertrok in januari van dit jaar uit De Kuip, voor een avontuur in Azerbeidzjan bij Inter Baku. Deze zomer keerde hij bij ADO terug in de Eredivisie. "Het is mooi om hier weer te zijn. Ik weet hoe het spelletje in de Eredivisie gespeeld moet worden en tegen PSV was het meteen een mooie avond voor de club. Ik denk dat mijn tegenstander Brenet de handen vol had aan me. En dat was de bedoeling. Ik voel me ook fitter en sterker dan ooit. Mijn snelheid van Feyenoord ben ik nog niet kwijtgeraakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen