'Chelsea passeert 'naïeve' Eva Carneiro voor wedstrijden'

12 augustus 2015, 10:13

Eva Carneiro, de bekende clubarts van Chelsea, zit volgens The Daily Telegraph niet meer op de bank tijdens wedstrijden van de Londense club. Ze kreeg afgelopen weekend na het duel met Swansea City (2-2) kritiek van manager José Mourinho en nu zou de clubleiding hebben besloten haar takenpakket te reduceren.

Chelsea speelde tegen Swansea ruim een half uur met tien man vanwege een rode kaart van keeper Thibaut Courtois. In de slotfase stonden The Blues zelfs even met negen man, omdat de medische staf onder leiding van Carneiro dacht dat Eden Hazard behandeld moest worden. De Belg moest daardoor verplicht even naar de kant, terwijl Mourinho zeker wist dat de Belg helemaal niets mankeerde. Daarom was hij kwaad op de medische staf.

"Ik was niet blij met mijn medische staf. Ze waren impulsief en naïef", mopperde Mourinho na afloop, nadat hij zijn woede aan de zijlijn al had laten blijken. "Of je nou de materiaalman, arts of secretaris bent, je moet het spel wel begrijpen."

Carneiro zou als gevolg van het incident niet meer betrokken worden bij wedstrijden van Chelsea, ze wordt alleen nog ingezet tijdens trainingen. Een woordvoerder van Chelsea wilde het nieuws tegenover de BBC noch ontkennen noch bevestigen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen