Krul vol vertrouwen: "Newcastle kan dit jaar verrassen"

12 augustus 2015, 19:52

De selectie van Newcastle United heeft deze zomer een behoorlijke metamorfose ondergaan en dat vindt Tim Krul een goede zaak. De Nederlandse doelman van The Magpies denkt dat zijn club met alle kwaliteitsimpulsen kan verrassen in de Premier League. Dat heeft hij voor het duel van zaterdag met Swansea City gezegd op de clubwebsite.

Newcastle opende het seizoen, mede dankzij een treffer van Georginio Wijnaldum, met een 2-2 gelijkspel tegen Southampton. Net als Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic kon Wijnaldum terugkijken op een puik debuut. "Ik heb het gevoel dat het een goed seizoen gaat worden voor ons", zegt Krul mede daarom. "Niemand verwacht door het teleurstellende vorige seizoen veel van ons, maar we kunnen verrassen."

Krul vindt het alleen maar een voordeel dat men de laatste jaren niet echt een hoge pet op heeft van Newcastle. "Het is goed om de underdog te zijn", stelt de Nederlandse goalie. "Wij weten wel anders. We zijn ervan overtuigd dat we in de komende wedstrijden, met tegenstanders als Swansea City en Manchester United, goede resultaten kunnen boeken. Dat kunnen wij tegen iedereen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen