Ziyech en Marsman kunnen wel leven met gelijkspel

12 augustus 2015, 22:17

FC Twente-coach Alfred Schreuder zei eerder op woensdagavond al dat de late gelijkmaker van FC Groningen tijdens de 1-1 remise in Euroborg wel verdiend was en Hakim Ziyech en Nick Marsman kunnen zich wel vinden in deze woorden. De aanvoerder en de doelman van de Tukkers zijn wel tevreden met het resultaat.

"Ik denk dat FC Groningen bijna de hele wedstrijd de bovenliggende partij was", stelt de realistische Ziyech op de website van Twente.  "Nadat we voor kwamen, wisten we het goed vol te houden tot de rust. In de tweede helft hadden zij meer balbezit dan wij en lieten ze ons aardig wat meters maken. Toch is het zonde dat die gelijkmaker nog valt. Het lukte Shadrach Eghan en mij niet goed om voorin een bal vast te houden en dan is het lastig voetballen. Uiteindelijk moeten we tevreden zijn met deze uitslag."

Marsman is het daar wel mee eens. "Op het moment dat we dachten de wedstrijd over de streep te trekken, lag de bal er bij ons in. We verloren de bal simpel op het middenveld. Uiteindelijk kun je over de hele wedstrijd gezien tevreden zijn, maar als je zo lang voor staat, moet je eigenlijk de drie punten over de streep trekken", vindt de doelman van de Enschedeërs wel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen