'PSV akkoord met Espanyol, Moreno wacht nog op geld'

12 augustus 2015, 23:16

In navolging van een overeenkomst met Héctor Moreno heeft PSV nu ook een akkoord bereikt met diens club Espanyol. Dat meldt zowel het Eindhovens Dagblad als De Telegraaf woensdagavond. De Eindhovenaren hebben, na een lange soap, overeenstemming bereikt over de transfersom van de Mexicaanse verdediger.

Het wachten is nu nog op het afronden van de deal. Op woensdag was er nog geen mogelijkheid om de transfer van Moreno af te ronden, maar dit lijkt snel goed te komen. De centrumverdediger heeft nog salaris tegoed van Espanyol en zodoende wil de oud-speler van AZ hier eerst duidelijkheid over hebben.

Moreno is al lang en breed medisch gekeurd bij PSV en bereikte zelf al een tijdje geleden een akkoord met de regerend kampioen van Nederland, die dinsdagavond met 2-2 gelijkspeelde bij ADO Den Haag. Als Moreno een contract getekend heeft, dan moet hij nog een werkvergunning aanvragen. Hij heeft deze week wel een Spaans paspoort opgehaald, waardoor dit een soepeler proces zou moeten zijn.

Als alles rond komt, dan tekent Moreno voor vier seizoenen in het Philip Stadion. Met zijn transfer zou ongeveer 4 miljoen euro gemoeid zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen