Vitesse tegen Roda nog zonder Yeini en Van der Werff

13 augustus 2015, 14:04

Maikel van der Werff mist ook de tweede competitiewedstrijd dit seizoen, thuis tegen Roda JC Kerkrade. De verdediger van Vitesse is onvoldoende hersteld van een blessure, laat coach Peter Bosz weten op de clubsite. "Het gaat weliswaar steeds beter met Maikel, maar voor vrijdag wil ik nog geen risico met hem nemen."

Naast Van der Werff ontbreekt ook middenvelder Sherran Yeini. "Sheran heeft maandag na enkele weken weer wedstrijdminuten in de benen. Voor hem geldt hetzelfde. Hij komt er aan, maar tegen Roda JC nog niet", aldus Bosz. Denys Oliinyk is eveneens niet van de partij tegen Roda JC, hij kreeg in de eerste wedstrijd tegen Willem II een rode kaart en is geschorst. Renato Ibarra en Arnold Kruiswijk kunnen mogelijk wel weer spelen.

Vitesse begon de competitie zondag met een 1-1 gelijkspel in Tilburg. Bosz benadrukt dat zijn ploeg volop in ontwikkeling is. "Vorig seizoen speelden we zeer dominant voetbal, maar ook dat kostte tijd. Het is niet reeël om dit nu al te verlangen van deze spelersgroep. We willen zeker weer zo dominant en aanvallend voor de dag komen. Daar werken we dagelijks hard aan. Per wedstrijd willen we toe naar een hoger niveau", legt hij uit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen