Maaskant: "Niet zo dat we er opeens niks meer van kunnen"

13 augustus 2015, 16:05

Voor NAC Breda had het seizoen niet slechter kunnen beginnen. Voor eigen publiek ging de degradant afgelopen vrijdag op pijnlijke wijze onderuit tegen FC Volendam. Het werd 1-4, een flinke tegenvaller voor de ploeg die zo graag binnen één jaar terug wil keren op het hoogste niveau. Op bezoek bij FC Eindhoven, de nummer twee van vorig seizoen, gaat de ploeg van coach Robert Maaskant voor sportieve revanche.

Maaskant hoopt dat zijn ploeg de domper van vorige week achter zich gelaten heeft. "We hebben zeer intensief getraind. We treden met enthousiasme Eindhoven tegemoet. Het is niet na de verliespartij dat we er opeens allemaal niks meer van kunnen", zegt de coach op de officiële website van NAC Breda.

"Tegen Volendam hebben we het eerste half uur veel dingen goed gedaan", wijst hij op de positieve punten van de wedstrijd. "Daar moeten we nu een aanvallende impuls aan toevoegen. Daarin moeten we minder gecompliceerd doen en minder nadenken. We hebben daar een goede ploeg voor en genoeg kwaliteit."

De verwachting is dat Hakim Borahsasar vrijdag een kans krijgt in de spits bij NAC Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen