Cocu zinspeelt op rentree Poulsen tegen Groningen

15 augustus 2015, 00:18

Simon Poulsen koerst af op een basisplek bij PSV, dat zondag FC Groningen op bezoek krijgt. De Deen, die deze zomer overkwam van AZ, werd na de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal twee weken geleden, ook al tegen Groningen (3-0 winst), nog gepasseerd ten gunste van Joshua Brenet. Maar ook die kon trainer Phillip Cocu dinsdag niet overtuigen in het gelijkspel bij ADO Den Haag (2-2).

"Simon begint het steeds beter op te pikken", aldus Cocu. "Hij is constant bezig zichzelf te verbeteren. Wat dat betreft gaat het de goede kant op."

Na het onverwachte puntverlies in Den Haag door de wonderbaarlijke goal van doelman Martin Hansen in blessuretijd, hoopt Cocu in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen de eerste zege binnen te halen. "We hebben een valse start gemaakt en dat moeten we zondag rechtzetten. De jongens kijken uit naar spelen in eigen stadion."

Cocu vindt dat zijn ploeg ondanks het mindere resultaat beter voor de dag kwam in Den Haag dan bij de strijd om de supercup in Amsterdam. Toch valt er nog het een en ander te verbeteren. "We gaven dinsdag bijvoorbeeld nog te veel vrije trappen en corners weg. Overwinningen komen niet aanwaaien. We zullen er hard voor moeten werken en kunnen niet op 80 procent een wedstrijd in gaan."

Aanwinst Gastón Pereiro trainde vrijdag met een masker vanwege een gebroken neus en kan op die manier zondag ook in actie komen. Cocu: "Natuurlijk moest hij wennen aan het masker, maar ik ga er vanuit dat het goed komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen