'Vertrek Ibrahimovic en Van der Wiel uitgesloten'

15 augustus 2015, 00:33

Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel zullen ook na 1 september in Parijs hun voetbalkunsten vertonen. Volgens hun zaakwaarnemer Mino Raiola is een vertrek bij Paris Saint Germain totaal niet aan de orde.

Al maanden wordt er gespeculeerd over een vertrek van Ibrahimovic bij PSG. Italiaanse media schrijven dat een terugkeer naar zijn oude club AC Milaan slechts een kwestie van tijd is. Nu eigenaar Silvio Berlusconi bijna de helft van zijn aandelen heeft verkocht bulkt de club van het geld. Toch zal het deze zomer niet tot een transfer komen, belooft Raiola in gesprek met de NOS. "Een transfer is uitgesloten. Zlatan is veel te belangrijk voor de clubeigenaren uit Qatar."

Hetzelfde geldt voor Van der Wiel, die in Parijs niet langer op een basisplaats kan rekenen. Franse media schreven dat de rechtsback uit moest kijken naar een nieuwe club, omdat hij is voorbij gestreefd door Serge Aurier. "Onzin", aldus Raiola. "Sterker nog, de club wil zijn contract openbreken. Van der Wiel hoeft zich geen zorgen te maken."

Ook over de toekomst van Urby Emanuelson is Raiola vol vertrouwen. De linkspoot houdt na een avontuur in Italië zijn conditie op peil bij Ajax, in afwachting van een nieuwe club. "Er is veel interesse voor Urby", stelt Raiola. "Twee Russische clubs bijvoorbeeld. Maar die zijn niet interessant. Ik reken erop dat hij snel een nieuwe club heeft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen