Chelsea laat Aké bij Watford ervaring opdoen

15 augustus 2015, 00:37

Nathan Aké speelt dit seizoen voor Watford. De verdediger wordt daar ploeggenoot van Steven Berghuis, die deze zomer overkwam van AZ.

Watford promoveerde vorig seizoen naar de Premier League en begon het seizoen vorige week prima met een gelijkspel tegen Everton (2-2). Bij Watford wordt de Spanjaard Quique Sánchez Flores de nieuwe trainer van Aké.

Aké maakte deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord, maar stapte op vijftienjarige leeftijd over naar Chelsea. In 2012 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van de Engelse kampioen. Afgelopen seizoen werd hij wegens een gebrek aan speeltijd voor een maand uitgeleend aan Reading.

Voor zijn verhuizing naar Watford ondertekende Aké eerst een nieuw contract bij de Blues, dat loopt tot medio 2020. Manager José Mourinho ziet het zitten in de Hagenaar, maar heeft meer dan voldoende opties in het centrum van de verdediging. Aké kwam daarom de afgelopen jaren slechts twaalf keer in actie in officiële wedstrijden van Chelsea. Bij Watford hoopt hij op meer speelminuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen