Vitesse moeiteloos langs Roda na rode kaart

14 augustus 2015, 22:00

Vitesse heeft haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen afgesloten met een klinkende zege: 3-0. In de Gelredome namen de Arnhemmers het op tegen promovendus Roda JC. Roda-verdediger Ard van Peppen benadeelde zijn ploeg door vlak voor rust een rode kaart te pakken, nadat hij een zeker doelpunt van de doellijn sloeg. Lewis Baker benutte de daaropvolgende penalty, waarna Vitesse makkelijk uitliep tot 3-0.

Bij Roda JC overheerste voorafgaand aan het duel nog het optimisme, aangezien de openingswedstrijd tegen Heracles knap werd gewonnen. Trainer Darije Kalezic achtte zijn ploeg zeker niet kansloos tegen het grotendeels vernieuwde elftal van Vitesse. Nadat zijn ploeg tegen Vitesse al na twee minuten de paal raakte via Farshad Noor, mocht Roda in Arnhem zelfs even dromen van een zege.

Na de rode kaart  bleek de ploeg echter niet in staat om wat terug te doen. In de tweede helft was Guram Kashia al vroeg gevaarlijk met opnieuw een kopbal. Hij zag zijn poging echter uit elkaar spatten op de lat. Het bleek een voorbode voor meer kansen voor Vitesse. Abiola Dauda schoot moeiteloos de 2-0 binnen, na een fraaie steekbal van rechtsback Kevin Diks. De fraaiste treffer bewaarde Vitesse tot het laatst. Invaller Nathan snelde naar binnen vanaf links en krulde de bal prachtig achter Roda-doelman Benjamin van Leer: 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen