NAC blijft ook in tweede wedstrijd zonder punten

14 augustus 2015, 22:18   Bijgewerkt: 15 augustus 2015, 00:51

NAC Breda wacht na twee wedstrijden in de Jupiler League nog altijd op het eerste punt. De gedegradeerde club wist, een week na het verlies tegen FC Volendam, vrijdag ook niet te winnen van FC Eindhoven.

Kevin Brands zette NAC in Eindhoven nog met 0-1 voor, maar na rust ging het helemaal mis voor de ploeg van trainer Robert Maaskant. Na slordig uitverdedigen van Hakim Borahsar belandde de bal in de 73e minuut voor de voeten van invaller Anil Koc, die de bal in de verre hoek schoot. Twee minuten later was het weer raak. Anthony van den Hurk stond op de goede plek toen Christopher Mandiangu, een andere invaller, een voorzet gaf en bezegelde de overwinning van zijn ploeg.

NAC staat na twee wedstrijden met nul punten helemaal onderaan in de Jupiler League. Vier clubs gaan aan de leiding op het tweede niveau in Nederland. FC Emmen, Achilles '29, FC Volendam en Jong PSV morsten nog geen punt in hun eerste twee duels.

FC Emmen had tegen de andere degradant FC Dordrecht genoeg aan een doelpunt van Erixon Danso. Achilles '29 toonde in Sittard veerkracht. Gökhan Lekesiz had Fortuna met twee doelpunten een 2-0 voorsprong bezorgd, maar in het laatste half uur wisten de bezoekers vier keer te scoren en pakten zo de winst: 2-4. Jong PSV versloeg MVV in Maastricht met 2-3. FC Volendam maakte geen fout tegen FC Den Bosch: 2-0.

VVV-Venlo kon het na een rode kaart voor Jason Bourdouxhe in de 38e minuut niet bolwerken tegen FC Oss en verloor met 1-2. RKC Waalwijk en Sparta deelden de punten in Waalwijk: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen