Stam haalt uit naar NAC: "Niet meer praten over de titel"

15 augustus 2015, 09:01

Het seizoen is pas twee speeldagen onderweg, maar een crisis dreigt nu al bij NAC Breda. De Brabantse club wil dolgraag terugkeren in de Eredivisie, maar staat na twee duels in de Jupiler League op nul punten. FC Eindhoven was vrijdag met 2-1 te sterk en na dat duel was verdediger Ronnie Stam bijzonder kritisch.

"Ongelooflijk", zegt hij bij Omroep Brabant over het optreden van zijn club. "Ik denk dat wij maar moeten stoppen met praten over het kampioenschap, want bij de tegenstander lopen gewoon acht spelers rond die beter zijn dan als bij ons. Dan houdt het op. Zoals we de doelpunten tegen krijgen, zie je nog niet eens bij de amateurs. Het is kwaliteit."

De druk om kampioen te worden is groot in Breda, volgens Stam misschien wel te groot. "Ik heb het gevoel dat iedereen onder hoogspanning staat. Op de training is iedereen supergoed, maar als de fluit gaat doen ze dingen die ik nog nooit van ze heb gezien. Ik weet het echt niet meer. We spelen goed in de tweede helft, maken een goal en dan gaat iedereen die bal weer verliezen. Makkelijke ballen over de zijlijn spelen", verzucht hij.

Volgens de oud-speler van onder meer FC Twente en Wigan Athletic zijn versterkingen noodzakelijk. "Het is gewoon kwalitatief niet goed genoeg. Het is aan de clubleiding om te beslissen wat te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen