Advocaat verliest met Sunderland van promovendus

Ger
15 augustus 2015, 17:58   Bijgewerkt: 15 augustus 2015, 18:41

De Premier League-start van manager Dick Advocaat met Sunderland is volledig in het water gevallen. De oud-bondscoach van het Nederlands elftal zag zijn ploeg ook het tweede competitieduel verliezen. Voor eigen publiek werd het 1-3 tegen promovendus Norwich City. Patrick van Aanholt en Jeremain Lens speelden de volledige wedstrijd bij Sunderland.

Na de eerste helft keken The Black Cats al tegen een 0-2 achterstand aan. Russell Martin en Steven Whittaker waren trefzeker. Na de hervatting maakte Nathan Redmond de rampmiddag voor Sunderland compleet door de 0-3 te maken. In de slotfase zorgde Duncan Watmore voor de eretreffer. De ploeg van Advocaat was in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen ook al onderuit gegaan. Bij Leicester City eindigde het vorige week in 4-2. Norwich werd afgelopen seizoen derde in de Engelse eerste divisie en dwong daarna via de play-offs promotie af.

Steven Berghuis heeft zijn Premier League-debuut gemaakt voor Watford. De van AZ overgekomen aanvaller kwam tijdens het duel met West Bromwich Albion in de 84e minuut binnen de lijnen. De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen