IJzersterk ADO legt Twente op de pijnbank in Enschede

15 augustus 2015, 22:05

FC Twente is in eigen huis flink vernederd door een dodelijk ADO Den Haag. De Tukkers moesten in Enschede maar liefst vier goals incasseren van de ploeg waar vooral de nieuwelingen een uiterst sterke wedstrijd neerzetten. Met name de defensie van de thuisploeg oogde zeer wankel. Eindstand: 1-4.

Maar bovenal was de ploeg van Henk Fraser effectief: binnen een halfuur stond er al 0-2 op het scorebord in De Grolsch Veste. 25000 bezoekers zagen dat de thuisploeg beter speelde, maar dat ADO twee keer dodelijk toesloeg. Eerst tikte Mike Havenaar tijdens zijn ADO-debuut als een echte spits binnen. Even later verdubbelde een andere aanwinst, in de persoon van Ruben Schaken, de voorsprong.

De bezoekers uit Den Haag maakten het namelijk nog erger voor de thuisploeg. Vito Wormgoor kon in alle vrijheid binnentikken uit een corner. Het centrale duo van Twente, bestaande uit Giorgos Katsikas en Bruno Uvini, was totaal niet solide en oogde onzeker. De twee moesten even later toekijken hoe nieuweling Edouard Duplan de eindstand koppend bepaalde op 1-4.

Het had zelfs nóg erger kunnen worden. Onder leiding van aanvoerder Thomas Kristensen toonden de bezoekers veel lef en bleef het rustig op de juiste momenten. Na het late gelijkspel tegen PSV is ADO het seizoen dus uitstekend begonnen. De onrust in Enschede zal echter nog even voortduren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen