Sneijder speelt gelijk en valt uit, Eto'o in spotlights

15 augustus 2015, 23:16

Galatasaray leek zaterdagavond lange tijd af te stevenen op een nederlaag, in de uitwedstrijd tegen Sivasspor keek Cimbom namelijk tegen een 2-0 achterstand aan. De Turkse topclub wist echter nog wel een punt uit het vuur te slepen in het Sivas 4 Eylül Stadion: 2-2.

Na tien minuten spelen kwam Galatasaray door toedoen van Aatif Chahechouhe op achterstand te staan, al moet er gezegd worden dat doelman Muslera niet vrijuit ging bij het openingsdoelpunt. Met Wesley Sneijder in de basis ging Galatasaray op zoek naar de gelijkmaker, maar Chahechouhe schoot Sivasspor vanaf elf meter verrassend op 2-0.

Nadat Sneijder in de rust was uitgevallen zorgde de voor hem ingevallen Burak Yilmaz voor de broodnodige aansluitingstreffer. Dat gaf de burger uit Istanbul moed. Het leidde zelfs nog tot een puntendeling. De in de zomer van Arsenal overgekomen Lukas Podolski was op fraaie wijze verantwoordelijk voor de gelijkmakende treffer.

Ondertussen stal Samuel Eto'o de show bij zijn debuut voor Antalyaspor. De Kameroener, weggehaald bij Sampdoria, scoorde twee keer in de met 2-3 gewonnen wedstrijd tegen Istanbul BB, dat in de derde voorronde van de Europa League verloor van AZ. Trabzonspor won door een doelpunt van Erkan Zengin met 1-0 van Bursaspor.