Willem II-aanvoerder pleit voor nieuwe aanvallers

16 augustus 2015, 09:21

Jordens Peters, de aanvoerder van Willem II, hoopt dat de Tilburgse clubleiding het restant van deze transferperiode benut om één of meerdere nieuwe aanvallers te contracteren. De spoeling voorin is dun, stelt hij vast bij Omroep Brabant. Zeker nu Bruno Andrade en Terell Ondaan met blessures kampen.

"Het is maar dun bezet. We hopen allemaal dat er wat bij gaat komen", zegt hij na de 3-0 nederlaag in de Amsterdam ArenA tegen Ajax. Tijdens dat duel viel Andrade uit. "De aanval moet net als vorig jaar goed bezet zijn, toen was het een kracht van ons. Aanvallers zijn altijd grilliger. Als ze elkaar kunnen aflossen, hebben we een heel aardig ploegje. Maar nu, met de blessures van Ondaan en Andrade is het wel erg dun bezet."

Door het uitvallen van Andrade speelde Willem II de wedstrijd in de ArenA uit met drie tieners voorin: Richairo Zivkovic, Justin Mathieu en Jordy Vleugels. "De hele aanval bij elkaar is geloof ik 35 jaar. We eindigen met drie jongens van 18 voorin. Fysiek te min. Dat is echt iets voor de toekomst", vindt coach Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen