Mourinho kan het niet laten en sneert weer naar Wenger

16 augustus 2015, 10:17

José Mourinho laat doorgaans geen gelegenheid onbenut om verbaal uit te halen naar collega Arsene Wenger. Ook in aanloop naar de topper tegen Manchester City deelde de manager van Chelsea weer een sneer uit naar de Arsenal-coach.

Voor de topper tegen Man City kwam de positie van Manuel Pellegrini ter sprake. De Chileen heeft een teleurstellend seizoen achter de rug met de Sky Blues, maar kreeg desondanks een nieuw contract. Mourinho kreeg de vraag voorgelegd of dit hem verbaasde. "Waarom?", reageerde hij volgens de BBC. Vervolgens legde hij de link naar Arsenal. "Sommige andere clubs presteren al vijftien jaar teleurstellend, daar zit ook nog steeds dezelfde manager."

De topper tussen Manchester City en Chelsea begint zondag om 17.00 uur. Een enigszins beladen duel voor de landskampioen, zeker omdat het in de seizoensouverture tegen Swansea City twee punten liet liggen. "Ik kan niet zeggen dat het een cruciale, beslissende of enorm belangrijke wedstrijd is. Maar het is een duel tussen twee titelkandidaten, drie punten staan op het spel", blikt de Portugees vooruit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen