Zivkovic is duidelijk: "Sta hier met een kutgevoel"

16 augustus 2015, 10:30

Richairo Zivkovic beleefde een beroerde avond in de ArenA. De spits is door Ajax verhuurd aan Willem II en hoopte iets moois te kunnen laten zien tegen zijn werkgever, maar kwam nauwelijks in het stuk voor. De ploeg uit Tilburg verloor uiteindelijk met 3-0.

In gesprek met FOX Sports steekt Zivkovic zijn teleurstelling over het wedstrijdverloop niet onder stoelen of banken. "Met welk gevoel ik hier sta? Een kutgevoel. Je verliest met 3-0 in de ArenA, ik had van de wedstrijd wel iets anders verwacht en gehoopt." Verder dan twee kleine kansjes kwam Zivkovic, die vorig seizoen vooral voor Jong Ajax speelde, persoonlijk niet. "Ik was twee keer weg, twee keer werd het geblokt. Voor de rest was ik wel onzichtbaar. Ik heb wel veel meters gemaakt, maar aanvallend kon het wel wat beter", geeft de jonge spits toe.

Het was voor Zivkovic bijzonder om tegen Ajax te spelen. "Het is wel vreemd, met deze jongens zat je vorig seizoen het hele jaar in de kleedkamer. Nu speel je ertegen, met het gevoel dat je wil winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen