PSV toch weer met Brenet in de basis

16 augustus 2015, 11:36

Ondanks zijn zeer matige optreden in de wedstrijd tegen ADO Den Haag staat Joshua Brenet in het tweede competitieduel van dit seizoen, thuis tegen FC Groningen, opnieuw in de basis bij PSV. Hij krijgt van coach Phillip Cocu de voorkeur boven Simon Poulsen, deze zomer overgekomen van AZ.

Poulsen mocht in de eerste officiële wedstrijd van PSV dit seizoen, om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Groningen, in de basis starten. Blijkbaar beviel het optreden van de ervaren Deen coach Cocu niet echt goed, want tegen ADO mocht Brenet beginnen en ook in het competitieduel met FC Groningen krijgt hij de voorkeur. PSV mist nog altijd Jetro Willems, normaliter de vaste linksback. Hij is al enige tijd geblesseerd.

Voorin bij PSV start opnieuw Maxime Lestienne, hij houdt Jurgen Locadia en Gastón Pereiro op de bank. Bij FC Groningen verschijnt nieuweling Etiënne Reijnen, vrijdag gepresenteerd als aanwinst, meteen aan de aftrap. Aanvoerder Rasmus Lindgren ontbreekt, hij wordt vervangen door Johan Kappelhof.

Opstellingen

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Isimat, Brenet; Guardado, Pröpper, Maher; Narsingh, De Jong, Lestienne

FC Groningen: Padt, Hateboer, Kappelhof, Burnet, Reijnen, Hiariej, Tibbling, Rusnak, Antonia, De Leeuw, Linssen

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen