Eigen doelpunt helpt Arsenal aan sportieve revanche

16 augustus 2015, 16:25   Bijgewerkt: 16 augustus 2015, 16:53

Een week later dan manager Arsene Wenger hoopt had, heeft Arsenal de eerste overwinning van het seizoen 2015/2016 in de Premier League geboekt. Een week na de pijnlijke thuisnederlaag tegen West Ham United boekten de Gunners een 1-2 zege op bezoek bij Crystal Palace.

De nederlaag in de seizoensouverture tegen West Ham kwam hard aan bij Arsenal, vooral omdat iedereen na de voorbereiding vol optimisme was. Ten koste van Chelsea werd de Engelse Supercup, de Community Shield, gewonnen en stiekem droomde iedereen van eindelijk weer een landstitel. Dat was na de eerste negentig minuten van het seizoen weer anders. "Hoe je reageert op teleurstellingen bepaalt of je een goed seizoen beleeft. We moeten hier snel op reageren, want we hebben een lastig programma in het begin", sprak Wenger na het verlies.

De tweede wedstrijd was tegen Crystal Palace, daarna wacht de kraker tegen Liverpool. Er moest dus gewonnen worden van Crystal Palace en dat gebeurde ook, maar eenvoudig ging het niet. Door een fraaie halve omhaal van Olivier Giroud nam Arsenal de leiding, maar de thuisploeg kwam terug via Joel Ward. Tien minuten na rust bezorgde een eigen doelpunt de ploeg van Wenger alsnog de broodnodige zege. Alexis Sanchez, terug in de basis na zijn deelname aan de Copa America, stond aan de basis van deze goal. De kopbal van de Chileen werd dusdanig van richting veranderd, dat de keeper van Crystal Palace kansloos was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen