Paris Saint Germain wint weer zonder Ibrahimovic

Ger
16 augustus 2015, 23:13

Paris Saint Germain heeft zonder Zlatan Ibrahimovic opnieuw een overwinning geboekt in de Ligue 1. De titelverdediger was voor eigen publiek met 2-0 te sterk voor Ajaccio.

De formatie uit de Franse hoofdstad had aan een doelpuntrijke beginfase voldoende om de drie punten in eigen huis te houden. Blaise Matuidi zette PSG in de elfde minuut op voorsprong. De middenvelder knalde de bal in de bovenhoek. Tien minuten later verdubbelde Thiago Silva de marge met een kopbal uit een hoekschop. Gregory van der Wiel bleef bij PSG op de bank.

Ibrahimovic ondervindt nog steeds hinder van een knieblessure en moest de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Door de fysieke klachten was de oud-Ajacied vorige week ook niet van de partij toen PSG met 0-1 bij Lille OSC wist te winnen. Hij liep de blessure op tijdens het duel om de Franse Supercup met Olympique Lyon.