PSV wil Zoet houden: "We zijn niet voor niets in gesprek"

17 augustus 2015, 11:09

Jeroen Zoet staat op het punt om zijn contract bij PSV te verlengen, maar opeens is er sprake van serieuze belangstelling voor Crystal Palace in de doelman van de Eindhovenaren. PSV, dat met de 24-jarige keeper aan het onderhandelen is over een nieuw contract, wil Zoet absoluut niet laten gaan. Dat heeft technisch manager Marcel Brands benadrukt in gesprek met FOX Sports.

"Niemand heeft zich bij ons gemeld", zegt Brands, die mogelijk snel een bericht krijgt van Crystal Palace. "Al gebeurt dat, wij willen Jeroen houden. We zijn niet voor niets in gesprek om hem langer aan ons te binden", aldus de technisch manager van PSV. Zoet ligt nog tot de zomer van 2017 vast in Eindhoven en PSV wil hier graag twee jaar aan vastplakken. Tegenover De Telegraaf stelt Brands dat hij denkt dat het wel goed komt. "We zijn in de afrondende fase van de besprekingen. Waarschijnlijk zet hij nog deze week zijn handtekening onder een contract tot 2019."

Bij de geïnteresseerde partij Crystal Palace staat manager Alan Pardew voor de groep. In zijn periode bij Newcastle United (2010 tot 2014) probeerde de oefenmeester Zoet al eens naar de Premier League te halen. De manager was aanwezig bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Groningen (3-0 winst).

Bij Crystal Palace heeft Pardew momenteel de beschikking over de van Queens Park Rangers overgenomen Alex McCarthy en de 37-jarige Julian Speroni. Zoet zou in beeld zijn als de nieuwe eerste doelman. Sinds 2006 keept de goalie, op uitzondering van twee seizoenen RKC Waalwijk, bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen