Fischer over belangstelling Cambuur: "Ik ben ambitieus"

17 augustus 2015, 18:42

Sander Fischer verlengde eind juni zijn contract bij Excelsior tot de zomer van 2016, maar mogelijk maakt de centrale verdediger op korte termijn toch nog een transfer. De sterkhouder van de Kralingers staat nadrukkelijk in de belangstelling van SC Cambuur. Fischer weet van de interesse, maar wacht rustig af.

De 26-jarige Fischer denkt dat hij bij Excelsior nog niet aan zijn plafond zit. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik ambitieus ben", zegt de centrumverdediger, die niet weet of Cambuur de juiste club is voor hem. "Ik wil best nog wat stappen maken. Alleen ga ik niet zomaar weg. Dan moet het sportief en financieel wel een stap vooruit zijn."

"Deze zomer heb ik ook clubs afgewezen waar ik veel beter kon verdienen dan hier", vervolgt hij in gesprek met VI. "Het gaat om het totaalplaatje. Ik heb het goed naar mijn zin bij Excelsior", aldus Fischer, die de onderhandelingen tussen Excelsior en Cambuur rustig afwacht. De Friezen moeten vermoedelijk een behoorlijk bedrag betalen om de verdediger los te weken. "Dat is niet aan mij. Ik ben bekend met de interesse. Toch moeten eerst de clubs maar eens in gesprek."

Fischer speelde tussen 2008 en 2010 ook al anderhalf seizoen in Leeuwarden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen