Lurling waarschuwt NAC: "JL hele vervelende competitie"

17 augustus 2015, 21:11

NAC Breda begon dit Jupiler League-seizoen als één van de grote favorieten voor het kampioenschap, maar de degradant is het het seizoen uiterst teleurstellend begonnen. De eerste twee duels gingen verloren, zo zag ook oud-speler Anthony Lurling. Hij denkt dat NAC een moeilijk seizoen tegemoet gaat.

Lurling speelde vorig seizoen met FC Den Bosch in de Jupiler League. "Ik heb de club al wel gewaarschuwd, want ik heb vorig jaar al een seizoen in de Jupiler League mogen meemaken. En dat is echt een hele moeilijke, vervelende competitie", stelt hij tegen Omroep Brabant. "Daarom is het echt niet vanzelfsprekend dat als je uit de Eredivisie komt, je zomaar weer gaat promoveren."

Het woord kampioenschap hoeft NAC voorlopig niet in de mond te nemen, vindt Lurling. "Daar moet NAC maar eens onmiddellijk mee ophouden. Ze leggen zichzelf zoveel druk op. En met concurrenten als Go Ahead, FC Dordrecht, FC Eindhoven, Volendam en Sparta wordt het nog moeilijk genoeg. Als je in januari of februari zes punten voorstaat, mag je voorzichtig over de Grote Markt gaan praten. Maar eerst moeten er nog punten binnengeharkt worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen