Duplan met ADO tegen Utrecht: "Heel vreemd gevoel"

17 augustus 2015, 21:53

Voor Edouard Duplan staat er al vroeg in het seizoen een bijzondere wedstrijd op het programma. De aanvaller, sinds dit seizoen speler van ADO Den Haag, neemt het komend weekend met zijn nieuwe club op tegen FC Utrecht. Voor die club speelde de Franse aanvaller vijf seizoenen.

Duplan spreekt dan ook van een speciaal affiche. "Het is heel bijzonder om nu tegen Utrecht te spelen. Al is het wel een heel vreemd gevoel. Toch kijk ik ernaar uit. Maar als ik speel, wil ik natuurlijk wel winnen", zegt hij voor de camera van ADO Den Haag.

Duplan verbond zich afgelopen zomer voor drie seizoenen aan ADO, waarmee hij uitstekend begonnen is aan de nieuwe voetbaljaargang. Na een remise tegen PSV werd er zaterdag gewonnen bij FC Twente. "Ik moet nog even wennen aan de positie, maar het ging wel lekker", zegt Duplan over de linksbuitenpositie. "Al zijn er zeker nog dingen voor verbetering vatbaar. Een overwinning is bovendien altijd lekker. Al moeten we niet te lang nagenieten, maar nu al bezig zijn met de volgende wedstrijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen