FC Groningen is voorlopig klaar op transfermarkt

18 augustus 2015, 15:18

Na een hectische week, waarin Eric Botteghin en Martijn van der Laan vertroken en Etiënne Reijnen en Kasper Larsen een contract tekenden in Euroborg, keert de rust terug bij FC Groningen. De bekerwinnaar heeft zijn selectie op orde en gaat voorlopig de transfermarkt niet op, laat directeur Hans Nijland weten.

FC Groningen stemde maandag in met een tijdelijke terugkeer van Van der Laan naar zijn club Cambuur, hij wordt verhuurd. "Wij zullen geen vervanger voor hem aantrekken en zelf pas weer in actie komen, mocht er nu nog voor 1 september een mutatie binnen de eerste selectie plaatsvinden", stelt Nijland op de clubsite.

"Het betekent het voorlopige einde van een hectische periode", vervolgt hij. "De technische staf kan gaan werken aan het bouwen van een nieuw team. Ten opzichte van vorig seizoen hebben we nagenoeg de gehele as van het elftal verloren en dat laat zich vanzelfsprekend merken. Tegen PSV stond er drie dagen na onze seizoensouverture een compleet nieuw verdedigingscentrum op het veld. Het tekent het karakter van onze hoofdtrainer Erwin van de Looi dat hij dit niet als excuus wenste te gebruiken na de nederlaag. Niettemin is het duidelijk dat er nieuwe afstemming binnen de ploeg dient plaats te vinden en dat zal tijd vergen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen