Elia hoopt op 'Vitesse': "Ik ben daar klaar voor"

18 augustus 2015, 23:13

Supporters van Feyenoord lijken niet lang meer te hoeven wachten op de entree van Eljero Elia in de Eredivisie. De aanvaller maakte vanavond (dinsdag) zijn eerste minuten, tijdens het duel met Jong VVV/Helmond Sport. Hij speelde een uur in de met 4-1 gewonnen wedstrijd en hield daar een goed gevoel aan over.

Dat zegt de kersverse aanwinst op de clubsite. "Het gaat erom dat ik weer ritme op doe en weer meega in de automatismen. De afgelopen weken heb ik hard getraind, ik merk dat ik steeds meer kracht krijg", legt hij uit. Feyenoord-fans hopen dat Elia gaat schitteren in de Kuip, zo merkt hij zelf ook. "De verwachtingen van de mensen zijn hoog. Dat is terecht, want mijn eigen verwachtingen bij deze club zijn ook hoog. Ik wil het maximale eruit halen."

Elia hoopt zondag tegen Vitesse al speelminuten te maken. "Ik heb het gevoel dat ik daar klaar voor ben. De trainer is voorzichtig met me, wil me niet direct voor de leeuwen gooien", aldus de aanvaller, die Feyenoord de eerste twee duels zag winnen in de Eredivisie. "Aan die wedstrijden heb ik een positief gevoel overgehouden. De ploeg ziet er stabiel uit, terwijl er veel scorend vermogen in de ploeg zit. Er is veel concurrentie, dus iedereen moet knokken voor zijn plek. Dat is alleen maar goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen