'Manchester United brengt bod van 85 miljoen uit op Müller'

Ger
19 augustus 2015, 10:25

Manchester United lijkt in de laatste dagen van de transferperiode nog een grote slag te willen slaan. De club van manager Louis van Gaal heeft volgens Sport Bild een officieel bod uitgebracht op Thomas Müller. Bayern München, de huidige werkgever van de aanvaller, zou 85 miljoen euro kunnen ontvangen.

De naam van de 25-jarige Müller zingt al geruime tijd rond bij United. Van Gaal is als voormalig coach van Bayern een oude bekende van de international van Duitsland. Müller heeft bij de kampioen van de Bundesliga nog een verbintenis tot medio 2019. Eerder deze zomer haalde United al middenvelder Bastian Schweinsteiger weg bij Bayern. Die transfer kwam soepel tot stand, maar de Rekordmeister voelt er weinig voor om ook Müller naar Engeland te laten gaan.

Van Gaal spendeerde deze transferperiode al zo'n 100 miljoen euro aan nieuwe spelers. Naast Schweinsteiger werden ook Memphis Depay, Morgan Schneiderlin en Matteo Darmian aangetrokken. Op het verlangslijstje van de oud-bondscoach van Oranje prijkt nog de naam van FC Barcelona-aanvaller Pedro Rodríguez. Door zijn komst gaat echter een streep als United deze maand Müller daadwerkelijk weet aan te trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen