Celtic-coach baalt na 3-2 winst: "Hadden meer verdiend"

20 augustus 2015, 09:54

Celtic won woensdagavond in de play-offs van de Champions League met 3-2 van Malmö FF, maar manager Ronny Deila heeft een beetje een zure nasmaak overgehouden aan het duel op het eigen Celtic Park. Zijn ploeg liep bij een 3-1 voorsprong tegen een late tegentreffer aan en dat kan wel eens doorslaggevend zijn in de return. Daar baalt de oefenmeester van, zeker omdat hij het niet verdiend vond.

Uitgerekend Jo Inge Berget, oud-speler van Celtic, bracht de eindstand namens Malmö met zijn tweede goal van de avond op 3-2. "Dat leidt tot een teleurgesteld gevoel, zeker omdat we meer verdiend hadden", zegt Deila. "Zij hebben bijna alle kansen die ze kregen afgemaakt. Toch moeten zij in Zweden nog winnen om door te gaan", weet de Noorse coach.

"Het kon beter, maar het resultaat is wel oké", concludeert Deila. "We speelden wel goed en maakten twee geweldige doelpunten. Uiteindelijk liep de wedstrijd wat teleurstellend af, maar we hebben er vertrouwen in dat we de klus zullen klaren in Malmö", aldus de manager van Celtic.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen