Pastoor niet blij: "Van objectieve journalistiek geen sprake"

20 augustus 2015, 16:25

Alex Pastoor, de trainer van Sparta Rotterdam, is niet blij met het commentaar van RTV Rijnmond tijdens de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. Een opmerking over de fysieke gesteldheid van de Spartanen viel slecht bij de coach. De wedstrijd in Waalwijk, voor Sparta de eerste van het seizoen, eindigde in 1-1.

"Op het moment dat vier spelers van RKC bijna niet meer kunnen lopen van de kramp. Als ik dan hoor dat Ruud van Os (commentator tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk red.) zegt dat Sparta er doorheen zit dan is van objectieve journalistiek geen sprake", bromt Pastoor in gesprek met datzelfde RTV Rijnmond.

Sparta is dit seizoen één van de titelkandidaten in de Jupiler League en Pastoor wil zijn team graag verzorgd en aanvallend laten voetballen. Tegen RKC was er kritiek dat zijn ploeg wellicht 'te mooi' zou spelen voor de Jupiler League, iets waar de coach het eveneens niet mee eens is. "Degene die opgelet hebben konden zien dat wij afwisselen waneer wij op helft van tegenstander verdedigen en waneer wij dat op de onze helft doen."

De tweede competitiewedstrijd van Sparta is komende vrijdag, thuis tegen FC Eindhoven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen