"Als ik publiek boos wil krijgen, moet ik Ars niet opstellen"

20 augustus 2015, 17:00

Hij is pas één dag speler van NAC Breda, maar Sjoerd Ars begint vrijdag sowieso in de basis in de competitiewedstrijd tegen Jong Ajax. Dat laat coach Robert Maaskant weten bij Omroep Brabant.

"Als ik ons publiek nu echt boos wil hebben, zou ik hem niet op moeten stellen. Maar ik ben niet aangenomen om ons publiek kwaad te maken. Dat lijkt misschien nu zo na twee wedstrijden, maar dat is niet het geval", lacht Maaskant als een boer met kiespijn, verwijzend naar de dramatische seizoensstart van zijn club.

Met Ars erbij moet tegen Jong Ajax eindelijk de eerste overwinning van het seizoen geboekt worden, weet Maaskant. "Twee keer verliezen in een competitie waarin je hoge verwachtingen hebt, en waarin iedereen ons als kampioenskandidaat ziet, is niet goed genoeg. We kunnen het 'mooi praten', we kunnen er excuses voor bedenken, maar de enige conclusie is dat het beter moet. Iedereen heeft gelijk die kritiek heeft."

Maaskant vervolgt: "Net als de supporters constateren wij natuurlijk ook dat er dingen niet goed gaan. En daar vloeken wij ook wel eens over. Als iedereen zegt dat we niet met voldoende druk naar voren toe spelen, trek ik me dat aan. Dat willen we wel namelijk. Maar als ik de wedstrijden nakijk, zie ik dat wij grote fases van beide wedstrijden dominant zijn en de boel goed afjagen. Maar als je verliest, is het niet goed genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen