Dortmund buigt 3-0 achterstand om in 3-4 zege

20 augustus 2015, 22:28

De meest opmerkelijke Europa League-wedstrijd van de avond werd donderdag gespeeld in Skien. Odd Grenland speelde voor eigen publiek tegen het grote Borussia Dortmund en leek voor de stunt van de dag te gaan zorgen, maar stond na afloop met lege handen.

Amper vijftien seconden waren gespeeld toen Odd al op 1-0 stond tegen Dortmund. Vanaf de aftrap scoorde de thuisploeg en dat vormde het begin van twintig krankzinnige Noorse minuten. Halverwege de eerste helft was het 3-0 en leek het doek in de Europa League te gaan vallen voor Dortmund, in 2013 verliezend finalist in de Champions League. Nog voor rust deden de Duitsers echter wat terug, via Pierre-Emerick Aubameyang. En toen de Japanner Shinji Kagawa er vlak na rust 3-2 van maakte, kantelde de partij. Een kwartier voor tijd maakte Aubameyang de gelijkmaker, Henrikh Mkhitaryan zorgde er in de slotminuut voor dat de dappere thuisploeg toch onderuit ging.

Waar Dortmund dus een achterstand om wist te buigen in een overwinning, overkwam Athletic de Bilbao het omgekeerde. De Basken kwamen in Slowakije met 0-2 voor tegen Zilina, maar verloren met 3-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen