"Droomstart? We zijn pas twee duels onderweg"

21 augustus 2015, 12:26

FC Emmen is voorlopig één van de koplopers van de Jupiler League. Met overwinningen op FC Oss (0-3) en het degradeerde FC Dordrecht (1-0) is de club uitstekend aan het seizoen begonnen, al blijft coach Marcel Keizer rustig. Hij wil het woord 'droomstart' niet in de mond nemen.

"We zijn pas twee duels onderweg. Na een wedstrijd of zes kan je pas spreken van een geweldige seizoenstart of een droomstart. Nu niet", zegt hij bij RTV Drenthe. "Ik kijk ook veel meer naar het niveau van ons spel en concludeer dat we een stap hebben gemaakt. Als we dat tegen FC Den Bosch opnieuw doen ben ik tevreden", blikt de trainer vooruit op de derde competitiewedstrijd, vanavond in de Brabantse hoofdstad.

Keizer houdt in Den Bosch vast aan dezelfde opstelling als in de afgelopen twee wedstrijden. Redenen om in te grijpen heeft hij niet. "Al ben ik niet zo van het principe 'never change a winning team'. In een week kan er altijd aanleiding zijn om te wijzigen, maar die is er niet. De jongens die er staan doen het prima."

Aanwinst Raymond Gyasi, overgekomen van AZ, begint dus wederom op de reservebank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen