Invaller Mahi schiet FC Groningen langs Excelsior

21 augustus 2015, 21:50   Bijgewerkt: 21 augustus 2015, 21:55

Het ging erg stroef, maar FC Groningen heeft van Excelsior gewonnen. De elf man die aan de wedstrijd begonnen kregen de Rotterdammers niet op de knieën, een invaller lukte dat wel. De voor Rusnák in de ploeg gekomen Mahi schoot eerst een vrije trap binnen, waarna hij in de slotfase zijn invalbeurt nog wat extra glans gaf. Voor FC Groningen is het de eerste overwinning dit seizoen, terwijl Excelsior blijft steken op één puntje.

Dat de bal er maar moeilijk in wil bij de Groningers bleek in de eerste helft. De thuisploeg had het beste van het spel en er waren verschillende goede kansen, maar de bal ging er niet in. De grootste mogelijkheid was voor Michael de Leeuw, maar hij schoot van dichtbij over. Ook Rusnák kreeg een aardige kans, zijn inzet werd gekeerd voor Kurto. Aan de andere kant kwam Excelsior er af en toe ook goed uit. Van Weert schoot over, terwijl Hassenbaink zijn teamgenoten net niet vrij voor doelman Padt kon zetten.

De treffer zorgde ervoor dat Excelsior wat meer naar voren moest, waardoor FC Groningen ook wat meer ruimte kreeg. Mahi kreeg vleugels door zijn treffer en zorgde met veel enthousiasme voor extra gevaar. FC Groningen kreeg verschillende keren de kans om de wedstrijd te beslissen, maar speelde het niet goed uit. Uiteindelijk was het dan wel raak, via opnieuw Mahi. Linssen zette goed door en had oog voor zijn medespeler, die met zijn tweede doelpunt het duel definitief op slot gooide.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen