Vejinovic treft Vitesse: "Ik juich gewoon als ik scoor"

22 augustus 2015, 15:59

Voor Marko Vejinovic, de nieuwe spelmaker van Feyenoord, staat er dit weekend een pikante wedstrijd op de rol. De middenvelder gaat met zijn nieuwe werkgever zondag de strijd aan met Vitesse, de club waar hij tot deze zomer speelde. Als de Feyenoorder scoort tegen zijn oude werkgever, zal hij 'gewoon' juichen.

Vejinovic weet dat veel spelers tegenwoordig niet juichen als ze scoren tegen hun oude club, maar de spelmaker vindt dat onzin. "Ik hoop dat we winnen en wie er scoort maakt me dan niet uit. Maar áls ik dat doe, dan juich ik gewoon. Ik ben blij met mijn nieuwe club en ik heb respect voor mijn oude club. Maar als ik scoor dan ben ik blij en dan laat ik dat zien", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Met Feyenoord won Vejinovic de eerste twee competitieduels. "We hebben als ploeg gewonnen, dus dat is positief. En mijn eigen ontwikkeling ben ik ook tevreden over. Ik ben blij dat we al gescoord hebben uit één van mijn vrije trappen", doelt hij op het thuisduel met FC Utrecht. "Ik probeer er op de trainingen zoveel mogelijk tijd in te steken. Het is mooi dat ik daardoor nu al mijn steentje heb kunnen bijdragen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen