Uitgerekend Defoe voorkomt nieuwe nederlaag Advocaat

22 augustus 2015, 17:59

Een derde nederlaag op rij in de Premier League is coach Dick Advocaat bij Sunderland bespaard gebleven. Na de pijnlijke uitglijders tegen Leicester City (4-2) en Norwich City (3-1) werd het zaterdag thuis tegen Swansea City 1-1.

Dat Sunderland een puntje pakte tegen Swansea, had de ploeg te danken aan Jermain Defoe. Uitgerekend hij, de man die in de media kritiek uitte op Advocaat. Defoe wilde namelijk centraal spelen en niet aan de zijkant, waar Advocaat hem in de eerste duels opstelde. De Haagse coach reageerde kribbig. "Jermain Defoe zal op de linker- of de rechterflank spelen. En anders zit hij op de bank. Niemand gaat mij vertellen waar hij moet spelen", citeerde Telesport hem. "Ik bepaal waar een speler in het veld staat en niet de speler zelf."

Tegen Swansea reageerde Defoe op de juiste wijze, namelijk door te scoren. Hij sneed naar binnen en tikte de bal laag en diagonaal binnen. Dat betekende de gelijkmaker, want op slag van rust had Bafetimbi Gomis de score geopend voor de bezoekers.

De meest spectaculaire wedstrijd van de middag in Engeland werd gespeeld in Upton Park, het stadion van West Ham United. De thuisploeg nam het op tegen promovendus Bournemouth en na zeven doelpunten stonden de bezoekers aan de goede kant van de streep: 3-4.

Tottenham Hotspur kwam op bezoek bij Leicester City niet verder dan een 1-1 gelijkspel, beide goals vielen in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Crystal Palace won thuis met 2-1 van Aston Villa, waar Leandro Bacuna een basisplaats had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen