Roma loopt ditmaal meteen tegen eerste puntverlies aan

22 augustus 2015, 19:53

In het seizoen 2013/2014 begon AS Roma de competitie met maar liefst tien overwinningen op rij. Een jaar later schoot de ploeg met vijf opeenvolgende zege eveneens goed uit de startblokken, maar volgde op speeldag zes 'al' het eerste puntenverlies. Ditmaal blijft een dergelijk sterke reeks uit, want al in de eerste de beste wedstrijd ging het mis.

Roma opende de competitie zaterdag in Verona, tegen Hellas. Die ploeg eindigde vorig seizoen als dertiende in de Serie A en zou dus geen al te lastige hobbel moeten vormen voor Roma, dat evenals de afgelopen jaren weer droomt van het kampioenschap. Maar Roma overtuigde niet en kwam zelfs op achterstand, Bosko Jankovi? rondde een voorzet van teamgenoot Emil Hallfredsson keurig af. Een zege begon te lonken voor Hellas Verona, al zou dat op basis van het spelbeeld niet terecht geweest zijn.

Door een goal van Alessandro Florenzi werd het tien minuten later gelijk en daarmee kreeg het duel een terechte eindstand, want geen van beide teams verdiende de winst. Bij Roma stonden Edin Dzeko en Mohamed Salah, de nieuwe aanvaller, in de basis. Clubicoon Francesco Totti zat negentig minuten op de bank.

Het afgelopen seizoen eindigde Roma als tweede in de Serie A. De nummer drie van vorig jaar, stadgenoot Lazio, speelt later vanavond voor eigen publiek tegen Bologna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen