Club na CL-verlies ook in Regenboogstadion onderuit

22 augustus 2015, 20:05

Van Old Trafford naar het Regenboogstadion. Het overkwam Club Brugge deze week, maar in beide stadions was het resultaat vergelijkbaar. Na de 3-1 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Manchester United in de Champions League, werd zaterdag in de Belgische competitie met 2-0 verloren van Zulte Waregem.

Mbaye Leye opende al na tien minuten de score voor Zulte Waregem tegen Club Brugge. Hij benutte een strafschop, toegekend na een overtreding van Mechele op Lepoint. Tien minuten voor tijd besliste Bryan Verboom de wedstrijd door het tweede doelpunt te maken voor de thuisploeg. Ruud Vormer maakte dat niet meer mee, de oud-speler van Feyenoord, Roda en AZ werd na 68 minuten gewisseld door coach Michel Preud'homme. De tweede Nederlander die onder contract staat bij Club Brugge, oud-Ajacied Stefano Denswil, zat wegens een blessure niet bij de selectie.

Club Brugge staat na vijf competitiewedstrijden pas op zeven punten in de Belgische competitie.