Kishna bezorgt Lazio winst in eerste competitieduel

22 augustus 2015, 22:41

Zijn overstap zorgde voor nogal wat gefronste wenkbrauwen, maar Ricardo Kishna heeft in zijn eerste competitiewedstrijd voor Lazio zijn voeten laten spreken. De eigenzinnige vleugelaanvaller, overgekomen van Ajax, scoorde tegen Bologna een uitermate belangrijk doelpunt.

Kishna trof tegen Bologna na 23 minuten doel. Na een voorzet vanaf de linkerkant kwam de bal voor zijn voeten, waarna de aanvaller laag en hard raak schoot in de korte hoek. Hij zette zijn ploeg daarmee op 2-0, want eerder had Lucas Biglia de score geopend. Omdat Matteo Mancosu even na het doelpunt van Kishna iets terug deed voor de bezoekers en daarna niet meer gescoord werd, bleek de goal van de oud-Ajacied uiteindelijk het winnende doelpunt.

Naast Kishna, spelend met rugnummer 88, had ook Stefan de Vrij een basisplaats bij Lazio. De twee maakten de negentig minuten vol. Landgenoten Edson Braafheid en Wesley Hoedt kwamen niet in actie.