Lyon thuis onderuit, ook Monaco morst punten

22 augustus 2015, 23:10

Olympique Lyon heeft na drie duels in de Franse Ligue 1 al vijf punten gemorst. Voor eigen publiek leed de zevenvoudig landskampioen zaterdag een pijnlijke nederlaag. Het bescheiden Stade Rennes won in het met ruim 31.000 toeschouwers gevulde Stade de Gerland met 1-2.

Met vier punten blijft Lyon, dat het seizoen begon met een 0-0 gelijkspel tegen Lorient en daarna nipt won van Guingamp (0-1), voorlopig steken in de middenmoot van de competitie. Datzelfde geldt voor AS Monaco, dat één puntje meer heeft. De club uit het Prinsdom is nog wel ongeslagen, maar kwam op bezoek bij Toulouse niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Bastia, promovendus Angers en Nantes doen het beter en boekten zaterdag hun tweede zege van het seizoen. De drie ploegen staat nu gedeeld tweede met zeven punten, achter koploper Paris Saint Germain. De regerend kampioen pakte vrijdag al drie punten tegen Montpellier (0-1).

Guingamp, dat met 3-0 van Bastia verloor, is evenals Montpellier nog puntloos na drie duels. Ook de teller van Olympique Marseille staat nog op nul, maar die ploeg speelt zondag nog zijn derde wedstrijd.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen