Tannane na zijn vier goals: "Ik raakte de ballen goed"

22 augustus 2015, 23:41

Oussama Tannane beleefde zaterdagavond in Leeuwarden de voetbalavond van zijn leven. Alles wat de aanvaller van Heracles Almelo aanraakte veranderde in goud en in de eerste helft scoorde hij vier (!) keer. Uiteindelijk won Heracles de wedstrijd tegen SC Cambuur met 1-6.

Voor de camera van FOX Sports reageerde Tannane opmerkelijk kalm op zijn historische optreden. "Ik had het geluk aan mijn zijde", lachte de oud-speler van Heerenveen. "De goals vielen heel snel achter elkaar. Daardoor was deze wedstrijd voor ons snel klaar. Ik raakte de ballen goed, maar we hebben het hier natuurlijk als team uitstekend gedaan."

De 21-jarige Tannane lijkt eindelijk 'los' te zijn, nadat hij vorig seizoen vooral het nieuws haalde door zijn gedrag. Hij werd door Heracles disciplinair geschorst en naar een mental coach gestuurd. Met resultaat: "Zoals ik nu voetbal, speelde ik in de jeugd ook. In de senioren lukte me dat aanvankelijk niet. Maar nu ben ik weer helemaal los", citeert persbureau ANP hem. De wedstrijd tegen Cambuur vormt voor hem de beloning. "Zo'n avond met vier treffers vergeet je natuurlijk niet snel. Ik heb hier toch een beetje geschiedenis geschreven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen