Scorende Kishna blinkt uit: "Een speler met veel kwaliteit"

23 augustus 2015, 09:34

Ricardo Kishna heeft niet lang nodig gehad om indruk te maken bij Lazio. De aanvaller, die deze zomer overkwam van Ajax, was de uitblinker bij de Romeinse formatie die zaterdag met 2-1 won van promovendus Bologna. Kishna kreeg na afloop van het eerste competitieduel de complimenten van Stefan de Vrij en zijn coach Stefano Pioli.

"Kishna speelde erg goed vanavond, hij is een speler met veel kwaliteit", reageerde De Vrij in Italiaanse media na de winstpartij. De buitenspeler debuteerde in de Serie A. "Een eerste wedstrijd in Italië is nooit makkelijk, maar hij was erg gevaarlijk en maakte een goede goal."

Coach Pioli was tevreden met het optreden van zijn nieuwe aanvaller. "Hij heeft kwaliteit, snelheid en kan een actie maken", reageerde de oefenmeester. "Maar we hebben allemaal nog een lange weg te gaan. Het belangrijkste is dat mijn spelers hard werken."

Woensdag hoopt Lazio een ticket voor het hoofdtoernooi van de Champions League in de wacht te slepen. Het verdedigt in de return tegen Bayer Leverkusen een 1-0 voorsprong.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen