"Alles wat Tannane aanraakte veranderde in goud"

23 augustus 2015, 10:11   Bijgewerkt: 23 augustus 2015, 10:55

Hij is zonder twijfel dé man van de derde speelronde in de Eredivisie: Oussama Tannane. De buitenspeler van Heracles Almelo scoorde vier keer in het uitduel met SC Cambuur (1-6) en scoorde bovendien al zijn treffers voor de pauze. Coach John Stegeman is vanzelfsprekend lovend over zijn aanvaller, die vorige week ook al indruk maakte met een prachtige vrije trap tegen NEC.

"Als je met 4-0 voor staat bij Cambuur bij rust dan is dan niet alledaags", glimlachte de trainer in gesprek met FOX Sports. "Ik vond het ook stuk voor stuk mooie goals. Elke kans was bijna raak. We weten dat Oussama dit kan, maar vandaag veranderde alles wat hij aanraakte in goud. Hij straalt weer plezier uit, werkt keihard en heeft een omslag gemaakt in denken."

Tannane werd eerder door Heracles disciplinair geschorst, maar door de hulp van een mental coach is de aanvaller nu helemaal los in Almelo. "Hij is nu echt een professioneel bezig. En dat komt er in de wedstrijden uit. Dat is voor ons hartstikke fijn. We hebben mede daardoor heel goed gespeeld vandaag en hadden er misschien nog wel een paar kunnen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen