Schreuder weer onder vuur: "Begrijp de teleurstelling"

23 augustus 2015, 16:22

FC Twente is bezig aan de slechte seizoensstart in dertien jaar. De Tukkers verloren vandaag (zondag) met 2-1 van PEC Zwolle. De meegereisde supporters schreeuwden om het vertrek van trainer Alfred Schreuder, maar de coach zelf blijft rustig onder de kritiek.

Er waren in Zwolle spreekkoren te horen vanuit het vak met de meegereisde supporters. "Ik begrijp de teleurstelling van de mensen, we zijn allemaal teleurgesteld. Zeker als je zoveel kansen creëert en verliest. Vorig seizoen heb ik die spreekkoren ook al meegemaakt. Maar we moeten verder. Ik probeer nu naar feiten te kijken, dat ik de selectie pas 2,5 week bij elkaar heb. We zijn bezig met vastigheden", zei de coach tegen FOX Sports.

Schreuder kan weinig met het feit dat Twente aan de slechtste competitiestart sinds het seizoen 2002/03 bezig is. "Daar zijn we niet mee bezig. Ik ben bezig met wat er op het veld gebeurt. We moeten constanter worden en dat moet natuurlijk snel gebeuren. We zijn pas drie wedstrijden onderweg, zijn net redelijk compleet. Dus we moeten zorgen dat we dit elftal bij elkaar houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen