AZ komt in eigen huis niet voorbij Willem II

23 augustus 2015, 16:33   Bijgewerkt: 23 augustus 2015, 16:47

AZ heeft ook in de derde speelronde van de Eredivisie niet weten te winnen. Na het verlies tegen Ajax (3-0) en het gelijkspel tegen Excelsior (2-2), werd zondagmiddag ook Willem II niet verslagen. In het eigen AFAS Stadion werd doelpuntloos gelijkgespeeld tegen de Tilburgers: 0-0.

AZ begon met een ietwat vermoeide ploeg aan de thuiswedstrijd tegen Willem II. De groep van trainer John van den Brom speelde donderdag in Roemenië nog in de Europa League tegen Astra Giurgiu. AZ verloor met 3-2 nadat het met 2-0 voor was gekomen en liep daarna op de terugreis naar Alkmaar ook nog eens vertraging op waardoor er op vrijdag geen tijd meer was om te trainen op eigen bodem.

Daarna kwam AZ beter in de wedstrijd. In het vervolg van de eerste helft waren de Alkmaarders iets gevaarlijker dan Willem II, doelpunten leverde dat nog niet op. Al had Dabney Dos Santos een enorme kans. Oog in oog met Kostas Lamprou wist de middenvelder echter niet te scoren. Aan de andere kant was de grootste kans voor Lesly de Sa. De vleugelspits kwam lekker naar binnen en poeierde de bal vervolgens, via het hoofd van Jeffrey Gouweleeuw, op de lat. En zo was het bij rust nog 0-0.

Zowel AZ en Willem II heeft nu, na drie speelrondes in de Erevisie, twee punten verzameld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen