Opgebloeide Basaçikoglu noemt Elia 'fantastisch'

24 augustus 2015, 09:54

Opvallend tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse (2-0) was de rol van Bilal Basaçikoglu. De jonge vleugelaanvaller was een van de uitblinkers aan de kant van de Rotterdammers en wist zelfs tot scoren te komen in De Kuip. Een mooi moment voor hem, omdat hij een teleurstellende eerste periode kende in Rotterdam-Zuid.

Basaçikoglu werd vorig jaar door Feyenoord overgenomen van sc Heerenveen, maar kon nog niet echt potten breken in De Kuip. "Ik voelde de pijn na mijn transfer. Het ging niet goed hier", zegt de vleugelaanvaller in De Telegraaf. Nu krijgt hij het vertrouwen van coach Giovanni van Bronckhorst en dat doet hem goed. "Ik had drie weken ervoor niet eens bij het tweede gespeeld. Na drie sprintjes liep ik al te hijgen. Maar man, het vertrouwen dat ik voelde was geweldig."

Eljero Elia wordt steeds fitter en het zou goed kunnen dat Basaçikoglu zijn plaatsje aan de zomerse versterking zal verliezen. Toch is hij blij met de komst van zijn concurrent. "Elia is fantastisch. Ik zat nog niet echt lekker in de wedstrijd. Hij kwam naar mij toe en vertelde dat ik m'n tegenstander moest blijven opzoeken. 'Maak die actie', zei hij. Elia kan het weten, hij is nota bene de man van de individuele actie..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen