"Natuurlijk kan het beter, maar succes is ook belangrijk"

24 augustus 2015, 13:31

Het spel van Ajax laat in de eerste weken van het nog prille seizoen te wensen over, maar de Amsterdammers staan na drie speelronden wel op de perfecte score van negen punten. Ondanks drie overwinningen, acht doelpunten en nul tegentreffers is er wel sprake van de nodige kritiek. Doelman Jasper Cillessen maakt zich geen zorgen. "We zijn op de goede weg", vindt hij.

Komende donderdag staat er voor Ajax een belangrijke wedstrijd op het menu. Dan verdedigen de Ajacieden een 1-0 voorsprong tegen FK Jablonec in de play-offs van de Europa League. Hoewel het spel niet al te veel vertrouwen geeft, doen de recente resultaten dat wel. "Natuurlijk kan het beter, maar het is ook belangrijk dat we succes boeken", zegt Cillessen tegen het ANP.

Tegen NEC was het weer niet best aan Ajax-kant, maar werd er wel weer met 0-2 gewonnen. "Er lagen mogelijkheden om meer afstand te nemen", aldus Cillessen. "Maar als we het donderdag zo tegen Jablonec doen, dan gaan we verder. Tegen Rapid Wien gingen we wél forceren en toen werden we uit de Champions League gecounterd. De laatste weken geven we weinig meer weg. En aanvallend gaat het straks echt nog wel beter. Mooi spel is leuk en hoort bij Ajax, maar we willen ook de kampioensschaal terug."

Cillessen werd deze zomer vaak in verband gebracht met Manchester United. "Maar ik en mijn zaakwaarnemer hebben nog nooit iets gehoord van United. Alles wat ik hoor daarover, gaat steeds via de media", stelt de Ajax-goalie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen