'Liverpool en Milan akkoord; Balotelli dinsdag gekeurd'

24 augustus 2015, 13:18

De terugkeer van Mario Balotelli bij AC Milan lijkt steeds meer gestalte te krijgen. Nadat vicevoorzitter Adriano Galliani al bevestigde dat de Italiaanse topclub met Liverpool in gesprek was over een tijdelijke overstap van de aanvaller met een optie tot koop, wordt er nu in de Italiaanse media gezegd dat de Italiaanse international dinsdag medisch gekeurd zal worden in Milaan.

La Gazzetta dello Sport meldt op haar website dat Milan en Liverpool akkoord zijn over de verhuur van Balotelli en dat hij zich dinsdag in de modestad meldt voor een medische keuring. Naar verluidt betaalt Milan geen huursom voor de aanvaller, maar heeft de Italiaanse club wel een optie tot koop bedongen in de deal. De Rossoneri zullen wel de helft van het salaris van de 25-jarige Balotelli betalen.

Mocht de overstap van Balotelli snel rond komen, dan kan hij wellicht komende zaterdag al met Milan aantreden tegen Empoli. De aanvaller speelde al anderhalf seizoen bij Milan, de club die hij vorig jaar voor Liverpool verruilde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen